Als alles even tegenzit

Jullie kennen dat wel he.. Die dagen dat niks goed gaat. Afgelopen dagen had ik zo'n dip, ook al komen de feestdagen er aan, ik kijk er totaal niet naar uit."Ik ben mijn hart aan het plakken, maar ik mis nog zoveel stukken"


Ik ga niet uitgebreid vertellen wat er allemaal gebeurt is, dit vind ik wat te persoonlijk om te delen op m'n blogje. Maar goed, zoals de titel al zegt, alles zit even tegen.
Dus om het allemaal weer wat zonniger in te zien ga ik leuke dingen doen, post ik leuke foto's en zoek ik naar afleiding. Ik merkte pas afgelopen dagen hoe lieve vrienden ik eigenlijk heb. Die zomaar even langs komen met een klein cadeautje, of die zomaar een avondje vrij maken zodat ze bij me kunnen zijn. Dit deed me heel erg goed.
Verder ging ik lekker terug blikken op mijn reisje naar Londen, ik ging een kleine video in elkaar zetten en poste foto's op mijn insta.

Op school gaat het gelukkig wel goed. Ik zit nu zo'n 4 maanden in mijn nieuwe opleiding; media vormgeving! Zodra ik op school ben vergeet ik bijna alles, of althans, focus ik me op andere dingen waardoor ik geen tijd heb om verdrietig te zijn. Op dit moment zijn we bezig met een groot project over een bamboo fiets voor een echte opdrachtgever. Het groepje met het beste eindproduct ( een mooie website en een goeie verkoop techniek ) word gepromoot voor de echte bedenkers van de bamboo fiets, hoe cool! Verder zijn we nog bezig met een hele leuke opdracht, namelijk het maken van een creative studio. 

En nu ga ik lekker genieten van een heerlijk bakje thee. Ik ben wel benieuwd wat jullie doen in zo'n dip, misschien helpt het mij!

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Och, zo naar, een dip :(. Gelukkig zijn er een heleboel fijne dingen die het leven toch weer wat leuke maken. Komt allemaal goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat naar zo'n dip :( school helpt bij mij ook altijd heel goed als afleiding en ik probeer zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Komt wel weer goed!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat naar! Ik had ook last van een enorme herfstdip, die er nu nog een beetje is, maar minder. Ik hoop dat je je ook gauw wat beter voelt. Veel leuke dingen doen en afleiding zoeken. Take care! ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.