De 5 meest bekeken blogposts van twee duizend vijftien!

Ja hoor, ook ik ben weer eens vet origineel en doe iets wat nog geen enkele andere blogger gedaan heeft (uhum), en ik laat jullie zien wat mijn vijf meest bekeken blogposts zijn dit jaar! Kijk je nog één keer mee?
We beginnen het lijstje met wat fashion, in september liet ik jullie een paar hele mooi winterjassen zien! En blijkbaar sloeg dit aan, leuk!De blogpost waar ik zelf denk ik het trotst op ben is de post over mijn Polette bril, en daarom ben ik ook heel blij dattie in dit lijstje staat!Op nummer drie staat de eerste editie van mijn ebay-aankoopjes! Voor de lol deed ik deze blogpost en hij pakte beter uit dan gedacht! Cool!Iets wat helemaal geen sponsoring was, maar wat ik gewoon leuk vond om met jullie te delen werd nog goed bekeken ook! Helaas werkte de code niet bij iedereen, maar bij anderen wel, en volgens mij werkt de code nog steeds!En dan zijn we alweer bij nummer één! Leuk! Iets waar ik veel vragen over kreeg was hoe ik mijn foto's bewerkte, het leuke is dan als je dat uitlegt dat het ook nog bekeken wordt!

Ik wens iedereen een heel fijne oud&nieuw en een spetterend gelukkig nieuw jaar!

Dikke kus, Elbrich! 

2 opmerkingen

  1. Heel origineel, haha. Maar desalniettemin heel leuk om te zien! Ik heb je Ebaypost bekeken en wááuw, wat een mooi horloge! Liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke posts zijn het! Ik moet ook eens een 'hoe bewerk ik mijn instagram foto's ' post maken ;) Fijn 2016!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.