Kerst komt eraan!

Sinterklaas is nog maar amper het land uit en iedereen heeft de kerstboom alweer overal vandaan gehaald. En na volgende week is het ook alweer vakantie! Ik denk dat wij studenten/scholieren wel toe zijn aan die twee weekjes vrij. Ik in ieder geval wel, beetje werken, beetje niksen, beetje musea bekijken, heerlijk!


Nu we alweer eind december zijn en bijna 2016 gaat iedereen wel een beetje terug blikken op 2015. Een goed jaar voor mij, wat helaas de laatste maanden wat minder was. Wel heb ik veel nieuwe mensen ontmoet, maar ben ik ook mensen kwijt geraakt. Ik zit gelukkig eindelijk op een leuke school, ik vermaak me, en ik maak mooie dingen!
Maar ook heb ik prachtige dingen gezien, ik ben naar Londen geweest, heb Mumford & Sons en James Bay live gezien. Deze drie dingen waren toch wel echt de hoogtepunten van mijn jaar.

Maar eerst voordat het oud en nieuw is, hebben we kerst! Onze kerstboom staat nog niet, maar zal komende week sowieso in huis komen. Met de klas gaan we nog een kerstviering houden en als afsluiting even te bowlen, haha.

Wat zijn jullie plannen met kerst?
Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

 1. Gezellig dat je dat met de klas gaat doen! Ik ga een daagje naar York en verder tsja, gewoon gezellige dingen. Veel plezier! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze kerstboom staat al sinds 30 november! I love XMAS

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah heerlijk dat de kerst er aan komt, nu mag het wel!
  fijn om eens terug te blikken om het afgelopen jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zoveel zin in de vakantie! Even twee weken geen school en gezellig Kerst en Oud & Nieuw vieren en andere leuke dingen doen. Wij hebben ook nog geen kerstboom maar die komt er wel snel aan, dan is het kerstgevoel ├ęcht compleet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm, nu heb ik zin in pepernoten :-( en leuk, dit postje. Fijne vakantie alvast! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je James Bay live hebt gezien!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.