Last minute kerst kaarten

Oeps, toen was het al bijna kerst! Heb je in alle drukte nog geen kerstkaarten kunnen sturen? Geen probleem! Ik heb voor jullie een paar kerstkaartjes in elkaar geflanst. Print ze uit op mooi stevig papier, even netjes knippen ( het is moeilijk, ik weet het ) een kerstzegel erop en hij kan op de post! Heb je nog iets te doen op je luie zondag! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn creaties vinden, en of ik dit misschien vaker moet doen.

Laat me weten wat je ervan vindt! Fijne kerst.

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Wat een leuke ontwerpjes allemaal Elbrich! Echt tof, en ook handig om zo even uit te printen inderdaad. Zelf wil ik de komende dagen denk ik nog wat aan de slag gaan met oost indische inkt en waterverf, en daarmee leuke kaartjes maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatjes! Heel erg leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een zeikdetail dit maar ik had het in het laatste kaartje net iets leuker gevonden als je een & teken gebruikt had om de woorden 'op te breken' ofzo. Maar dat is zoals ik al zei een zeikdetail en persoonlijke smaak. Ik vind ze verder echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk zeg! Het is dat ik gister mijn kerstkaarten op de post heb gedaan, anders had ik het gebruikt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schande, schande, ben het dit jaar weer vergeten. Heb de plaatjes opgeslagen en dan vrees ik toch dat het weer een mailtje of appje wordt...schande, schande! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat zijn ze leuk! en een heel leuk idee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zijn leuk! Die 'Christmas' letters bovenaan zijn heel mooi. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.