Genieten

En toen was de wereld ineens wit. Niet overal, maar hier in Friesland wel! Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op sneeuw.. maar om 8 uur 's ochtend op m'n marktplaats-fietsje door Leeuwarden te fietsen op fietspaden waar het spekglad is sla ik liever even over. Ik ben nog niet uitgegleden, maar zodra ik van mijn fiets af stap gaat mijn hartslag wel weer een stuk omlaag, ik ben hier gewoon niet zo voor gemaakt.Ik geniet volop van de eerste dagen van 2016! Gisteren is natuurljk weer de eerste dag geweest om naar school te gaan, gelijk een heerlijk opdrachtje gemaakt, weer lekker aant werken! Toch ook wel weer eens fijn na twee weekjes lui zijn!
Verder ben ik helemaal over m'n dipje van de afgelopen weken heen. Ik ben weer helemaal 'Elbrich', en daar ben ik erg blij mee. Ik blog weer meer, doe vaker leuke dingen en geniet beetje bij beetje weer van het leven, heerlijk!
En over een dik maandje moet ik ook al afrijden, de eerste keer voor mijn rijbewijs B, spannend! Ik moet nog veel oefenen, en straks met deze gladheid voor het eerst rijden is ook spannend.

En toen had ik ineens een dagje vrij. Het is 'levensgevaarlijk' weer in Friesland, geen enkele bus rijdt, we mogen de weg niet op en het is letterlijk een ijsbaan buiten. Bijna alle scholen zijn dicht, of in ieder geval tot 12 uur dicht. Het is toch niet best.

Heel wat beleefd dus al de eerste dagen van 2016, hoe verlopen die van jou?
Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

  1. Hee wat toevallig, ik woon ook in Friesland haha, hier in Stiens is het ook een ijsbaan, ik blijf lekker binnen! Wat fijn dat je weer uit je dipje bent, een vakantie doet altijd veel goeds. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan me het gewoon bijna niet voorstellen want hier in Brabant is er geen wit te zien haha! En heel fijn om te lezen dat het beter met je gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, hier is echt helemaal niks te zien van sneeuw of iets dergelijks. Succes en hopelijk trekt het weer een beetje bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zelf woon niet in Friesland, en ik moest vandaag gewoon weer naar school. Bij ons is het echt bijna geen sneeuw, en ijs al helemaal niet haha. Wel heel veel succes gewenst op de straat, en ik hoop echt dat er geen ongelukken gebeuren! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je een mooi blog trouwens ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed dat je weer helemaal opgeknapt bent! In dit deel van Nederland is er geen ijsvrij en ligt er ook geen vlokje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier in Brabant is niets van dat winterse weer te merken (het ziet er mooi uit maar handig is het niet!). Doe voorzichtig (of trek schaatsen aan) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier in Belgiƫ was op het het nieuws van Nederland. Bij ons is het gelukkig nog niet zo koud.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super fijn dat je dipje over is! laat toch weer zien dat ze over gaan. ;) heerlijk zeg die daagjes vrij, ik was wel echt jaloers! Fijn weekend, x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je weer lekker in je vel zit! <3 ik was wel een beetje jaloers op de sneeuw hoor, hier heb ik nog niets gezien.. ik wil oook! Al is het alleen maar om foto's van te maken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.