Hipster verantwoord + spam je instagram!

Mogen we dat nog zeggen in 2016? "Hipster" Nou ik heb het afgelopen weekend veel gezegd. Toen ik mijn macbookie, polaroid én dr. Martens op de foto zette voelde ik me toch echt zo. Nog een kek filtertje erover heen en het was klaar voor op instagram. Ben ik de enige die over zulke dingen nadenkt, hoe je feed er leuk uitziet?


Ik ben vast niet de enige die zich bezig houdt met het onderhouden van hun instagram! Daarom vandaag eens wat anders dan spam je blog namelijk, spam je instagram! 

Dit is in ieder geval alvast die van mij: klik! En laat natuurlijk wel even iets leuks achter zodat we weten waar je foto's van maakt!

Liefs, Elbrich

14 opmerkingen

 1. Oeh wat leuk spam je instagram! Ik hou van instagram, hihi. Toevallig heb ik zondag een account gemaakt voor m'n fotografie (@messpiration), omdat ik meer met fotografie wil gaan doen. Ik hou me vooral bezig met het fotograferen van mensen. En natuurlijk heb ik ook nog m'n persoonlijke instagram (@klaskejoelle) waar ik foto's uit m'n leven plaats. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik volg je al, en vind je feed erg gaaf! Je kunt mijn vinden op Instagram bij @randomstuffnl waar ik foto's plaats van steden, tot eten, tot outfitfoto's en nog veel meer (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook super leuk om op Instagram al die mooie foto's te bewonderen. Sommige weten er echt kunstwerkjes van te maken. Zelf zet ik er niet heel vaak wat op, maar vaak is het iets creatiefs, buiten of heeft het met eten te maken. Kijk maar eens op @sophietjeschmid !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Love marmer <3 Mijn instagram is: Read.All.About.ItNL, ik post vaak inspirerende quotes en foto's uit het dagelijks leven. :) Ik ga je ook even volgen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat we onze Instagram mogen spammen! Mijne is @xxluuun, ik plaats kiekjes uit mijn leven maar ik wil graag meer van mijn fotografie gaan plaatsen. En outfits! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 6 houd van instagram! En waar ik foto's van maak.. nou van mn leven. Of dat nou een mooi blad uit de natuur is, een foto van mezelf of mn nieuwe schoenen. Kan allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, ik ben daar de laatste tijd ook wat meer mee bezig, maar het wil nog niet altijd lukken haha! Jouw foto's zien er goed uit trouwens! Ik ga je volgen. Mijn Instagram is: @dailydoseofvalerie, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hipster is van mij nog steeds toegestaan hoor, haha. Leuke fototjes! Mijn insta accountjes zijn: @liefslaaura en @vibesnimpressions die laatste zijn vooral voor mn portretjes. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van Instagram! Dagelijks open ik de app echt wel 100 keer, oeps! En ja, ik ga ook steeds meer nadenken over het hebben van een mooie 'feed'. Toch wil ik niet téveel moeite doen en gewoon persoonlijke dingen gecombineerd met fotografie blijven delen. Je kunt me volgen op @Juliartn
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt verslaafd aan instagram en het hebben van een mooie feed. Mijn instagram is @iidwerd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hipster of niet, een polaroid is gewoon te gaaf. Net als dr. Martens.
  Ik ben steeds meer bezig met Instagram! Die van mij is @matteshimmer

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent absoluut niet de enige! Ik zet echt van alles op Instagram (ik ben fotograaf, student en een levensgenieter). Je kan mij volgen op @irisnoza. Ik ga jouw pagina ook even bekijken. Een leuke blog heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik houd van Instagram! Heb net weer wat nieuws ontdekt waardoor ik m'n foto's leuker vind haha, dus het liefst zou ik nu mijn hele feed weer omgooien... Je kan mij volgen via @runwith_fashion :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.