Instagram diary #4

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een instagram diary deed. Een artikel waar ik jullie vertel over mijn meest recente foto's op instagram. De vakantie is voorbij.. helaas. En ik heb veel foto's gemaakt, en dan natuurlijk ook gedeeld!
Lees je mee? Druk op, read more!
Oud en nieuw! Een geweldige avond gehad in m'n jurkje. || Ook ik deed natuurlijk mee met de #2015bestnine trend, leuk om te zien hoeveel likes je in één jaar kreeg. || Ik ging kerst koekjes bakken, ze waren niet mooi, maar oh, wat waren ze lekker!

Ik was in Amsterdam, oh wat zie ik mezelf hier wonen! || Samen met mijn vader ging ik naar het rijksmuseum, geweldig, mooi en bijzonder! Maar, voor de komende tijd heb ik wel even genoeg kunst gezien hoor. || Onze hal, zo lijkt het wel heel cool met een filtertje erover heen!

Mijn mooie horloge! || Even een throwback op 2015 bij het Mumford & Sons concert, mijn beste herinnering denk ik wel! || Nog even voor de vakantie een fotoshootje op school.

Liefs, Elbrich

5 opmerkingen

 1. Als de koekjes maar lekker waren, dat is het belangrijkst toch haha! En wat leuk dat je naar het Rijksmuseum bent geweest, ik moet daar ook écht een keertje naar toe! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super fijne foto's! Leuk overzichtje om te zien.
  Ik wil je nog een fantastisch 2016 wensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, liefde voor de stijl in de foto's die jij maakt. Mooi gedaan! En nóg meer liefde voor je horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien een beetje cliche maar ik vind je foto's echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om zo'n overzichtje te zien!Ik moet ook snel weer eens naar Amsterdamm. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.