On it's way from ebay #3

December was een dure maand.. Toch ben ik deze vakantie weer op ebay geraakt, en heb ik ook weer wat dingetjes gekocht! Over zo'n twee weekjes moet ik alles binnen hebben, maar voor nu laat ik jullie eerst zien wat ik besteld heb!
Lees je mee? Druk op, read more!Link.

We beginnen met een dingetje die ik al een tijdje binnen heb! Dat is dit leuke kettinkje, hij is helaas wat kort, ik had 'm misschien mooier gevonden als die wat langer was, maar nog steeds vind ik 'm heel cool! Hij is er nog in heel veel andere kleurtjes, misschien besteld ik er nog wel één. $1,29.

Link.

En ook deze geweldige macbook-hoes heb ik binnen! Ik wou al heel lang zo'n één, maar vond ze altijd nogal redelijk prijzig. Bij Ebay was deze $21,38, een stuk goedkoper dan in Nederland! Precies zoals op de foto, heel cool!

En dan nu de dingetjes die ik nog binnen moet krijgen! 

Link.

Ik ben heel benieuwd of deze een beetje goed werken, of dat na twee dagen al één oortje niet meer werkt. We zullen zien, ze zien er wel fancy uit! $3,29.

Link.

Ik heb nog twee andere kussenslopen besteld. Nog 1 met kruisjes, en golfjes van dezelfde verkoper! Ik hoop echt dat ze leuk zijn, denk dat het heel leuk staat! $3,59.

Link.

Het is een heel standaard topje, maar voor een avondje stappen lijkt hij mij wel leuk. En voor de prijs van $3,99 wou ik het toch proberen!

Bestel jij ook eens wat via Ebay?
Liefs, Elbrich
12 opmerkingen

 1. Leuke dingen heb je besteld! Ik kan me altijd uren vermaken op ebay <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingetjes! Die laptophoes is prachtig, helaas heb ik geen mac dus kan ik zo'n hoes niet gebruiken :(. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die Macbook hoes! Ik heb er eentje op mijn wishlist staan met hetzelfde patroon maar dan in sticker vorm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ketting is echt prachtig! Je kunt de hanger ook eventueel aan een ander kettinkje doen als hij te kort is. Doe ik altijd als het nét niet de juiste lengte is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spullen zijn er onderweg naar jou! Ik vind de ketting echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik zit meestal op een soort chinese variant van ebay. Waar ik weer eens een flinke bestelling ga plaatsen. En dan ben ik hooguit 10 euro kwijt. Die ketting is trouwens super leuk, zoiets zoek ik al een tijdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke bestellingen, ik ben benieuwd naar de oortjes, vooral of de kwaliteit een beetje goed is! Ik moet zeggen dat ik al weer een tijdje niks heb besteld...

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik bestel echt nooit wat bij Ebay, maar ik hoor er echt ontzettend goede verhalen over!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik bestel echt nooit via Ebay maar misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen haha. Het enige dat ik me afvraag is; staat er ook bij waar het gemaakt is?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahh liefde voor dat horloge!! Ik ben ook nog op zoek naar zo'n mooie, die wereldkaart erachter is echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.