Rust.

Even niks, even geen stress. Ik wil even niks aan mijn hoofd hebben. Ik wil genieten van mooie muziek, fijne mensen en lekkere snoepjes. Wie doet er mee?


Een stressvolle week, veel dingen afronden, presentaties maken, dingen inleveren en nog veel meer. De laatste weken van een periode zijn stressvol. Gisteren was ik door een foutje op school een dagje vrij, en kon ik gelukkig alles nog afmaken en inleveren, en dan volgende week, presentatie week!

En nu, nu wil ik even niks. Even liggen, even goed slapen en even rustig. Kennen jullie dat? Dat alles even teveel wordt en dat je gewoon even alleen wil zijn. Op dit moment heb ik zo'n dagje, en ik zie het niet als iets ergs. Ik zie het als iets goed, soms moet je even tot jezelf komen, en dat is fijn.

Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. Heerlijk toch om even helemaal niets (hoeven) te doen! Pak lekker je rust en dan ben je weer opgeladen voor je presentatieweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ik ook aan toe! Heerlijk om even je rust te pakken. Maak er een heerlijke rustige dag van. Of weekend, als je die mogelijkheid hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt zo heerlijk! Ik heb vandaag een vrij daagje gevuld met dat en heel veel leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is goed om even rust te pakken, lekker opladen dit weekend :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker even tijd voor jezelf pakken. Rustig aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk, ineens een dagje vrij. En nu lekker weekend. Even extra van genieten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zit ook in die stressvolle week. Dan is ook je rust pakken inderdaad best belangrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel belangrijk om je rust te pakken! Ik hoop dat het een beetje gelukt is!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.