Hoe verloopt 2016

Ondertussen zitten we alweer meer dan twee maanden in het jaar 2016, klinkt gek he? Aan het begin van het jaar maakt iedereen afspraken met zichzelf, minder snoepjes eten, meer bloggen of iets totaal anders. Ik ben zelf niet zo van de goeie voornemens, maar ik wil toch even terugblikken op hoe 2016 gaat.


Ik ging 2016 nou niet bepaald helemaal happy in, ik was niet tevreden over mijn resultaten, rijles ging niet super en sociaal gezien ging ook niet alles helemaal lekker.
Nu zijn we dus twee maanden verder en er is een hoop veranderd! Ik haal 9'ens op school, ik mag vandaag afrijden ( fingers crossed ), ik zit lekker in m'n vel en heb er helemaal zin in!

Op blog gebied gaat het dan helaas weer wat minder, door alle drukte om me heen kom ik niet meer veel aan bloggen. Daarom vind het leuk om zulke kleine updatejes met jullie te delen.

Hoe verloopt 2016 voor jullie?

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Wat heerlijk dat het er ondertussen een stuk positiever voor staat! Knallen vanmiddag, je kunt dit -go for it! (Laat je het even weten ook? Ik ben benieuwd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt fijn om te horen dat het nu zo goed gaat! En het is jammer dat je minder kunt bloggen, maar dat het goed met jou gaat is het allerbelangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat het nu een stuk beter gaat! :)
  aaawh, wel jammer dat je bent gezakt! Volgende keer beter xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je goed in je vel voelt dat is het allerbelangrijkste. Ik vind het jammer voor je dat je gezakt bent voor je rijles, maar hé volgende keer beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je je weer beter voelt! En hopelijk is het afrijden goed gegaan, fingers crossed! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn te zien dat het beter gaat! En wat een leuke blog heb je!! :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.