Into the marble

De marmer trend, ik ben er gek op! Ik had het geluk dat ik bij caseapp een custom macbook case mocht bestellen, en toen ik het marmer effectje zag werd ik meteen verliefd, je ziet zelf wel waarom denk ik!

caseapp skin macbook

Toen de case binnen kwam verbaasde ik me erover dat het geen case was, maar een skin! Een soort sticker dus, ik zag mezelf alweer falen, bij de screenprotectors op de mobiel gaat het bij mij altijd fout, gelukkig is het bij deze skin toegestaan om perongeluk een foutje te maken, en kan je 'm er heel snel weer even afhalen om goed te doen, daarna strijk je 'm met je handen mooi glad zodat er geen lucht bellen meer onder zit, heerlijk!Zou jij het ook leuk vinden om zo'n coole case te hebben, hoeft niet eens voor je macbook maar bijvoorbeeld voor Iphone/Smartphone, want ja ook daar zijn te gekke cases voor. Gebruik dan de code MR5SZE en krijg 20% korting op je volgende bestelling bij CaseApp

Liefs, Elbrich

9 opmerkingen

 1. Oh haha gelukkig kan je het nog makkelijk corrigeren! Zo'n marble effect is zoooo tof <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ik vind het ook heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh, ik ben dol op deze trend! Ik vind het zo'n mooi, minimalistisch printje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie hoes (skin ;-)) Ik houd van marmer! Ik heb zelf een marmer-look hoesje voor mijn telefoon en ik vind hem zo tof. Liefs Sjoukje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het marmer effect is zooo mooi, ik wil ook zo'n hoesje voor mijn telefoon! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooi dat marmer effect

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super gaaf! Geeft meteen een ander tintje aan de laptop, heel cool!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel erg leuk! Haha, ik zou ook de zenuwen krijgen bij het opplakken!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.