Ziek

Na een week ziek te zijn geweest, bij dokters langs te zijn geweest ben ik eindelijk weer eens fit! De griep had mij goed te pakken, het enige wat ik deed was modern family kijken (zie; 6 seizoenen) en op bed liggen met verse sinaasappelsap. Maar ik ben weer fit, en ik heb vakantie!


Even een weekje vrij, geen school, geen verplichtingen! Naja, misschien een beetje werken maar er moet natuurlijk ook wat geld worden verdient.
Verder ga ik deze vakantie lekker even niks doen, beetje serie kijken, beetje winkelen beetje dit, beetje dat.

Verder ben ik helaas gezakt voor mijn rijbewijs, over een dikke maand mag ik weer afrijden, nog even een paar extra lesjes en dan rijd ik (hopelijk) ook op de Nederlandse snelweg!

Zijn jullie ook ziek geweest, heeft de griep jullie ook getroffen?

Liefs, Elbrich

10 opmerkingen

 1. Ik word nu een beetje getroffen door een fikse verkoudheid.. Misschien heb je me dan toch een beetje aangestoken ;p , maar dat heb ik er allemaal voor over om je weer eens gezien te hebben.
  Tot gauw,
  Kusjes Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awh, gelukkig ben je weer beter. Fijn hè, vakantie! En wat balen van je rijbewijs, maar de volgende keer haal je het vast! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je vakantie hebt. Geef de moed niet op met je rijbewijs. Het komt wel goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen is ziek het is echt vreselijk. Ik (nog) niet gelukkig! Maar ben bang dat dat wel nog gaat komen. Beterschap en rust lekker uit :) Jammer dat je gezakt bent voor je rijbewijs, maar volgende keer beter toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat blij dat je weer opgeknapt bent! ik vind het ook vreselijk om ziek te zijn, ik heb 3 weken met blaasontsteking gelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkig voel je je weer beter! Spijtig dat je gezakt bent voor je rijbewijs, volgende keer haal je het zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne sfeer stralen die foto's uit! De griep is zo kut trouwens, iedereen lijkt er dit jaar aan ten prooi te vallen! Fijn dat je weer beter bent en geniet van je vakantie :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat naar, het ziek zijn :(. Gelukkig gaat het beter zo vlak voor de vakantie. Geniet ervan <3. (Jaloers, hihi! Ik wil ook vakantie!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bluh, vervelend zeg, ziek zijn. De griep is hier wel in huis geweest, maar heeft mij gelukkig overgeslagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niet leuk! Goed oefenen en dan komt het wel goed met je rijbewijs.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.