Het einde van een periode

Ik denk dat veel mensen het herkennen, het einde van een periode, ( misschien noemen sommigen het een semester of iets anders ) voor de mensen op de middelbare misschien een toetsweek, voor anderen tentamens en voor mij is het een eind-presentatie!Hier boven zien jullie één van de dingen die ik heb gemaakt in deze periode. Ons hoofdthema was sixties en voor de theorie-opdracht over de mode in jaren '60 heb ik deze leporello gemaakt, een soort van uit klapbaar boekje.


Ook zijn we bezig geweest met fotografie, een vak wat ik al een jaar heb geleerd maar wat nu bij mijn nieuwe opleiding ook weer terug kwam, in de studio werken vond ik altijd al leuk, en nu ik er zelf ook nog wat leuks van mocht maken met kleding, schoenen en make-up, ja hoor, ik zat in m'n element! Om het dan helemaal af te maken ook nog een cover ervan maken, zodat het helemaal af is. 

Natuurlijk hebben we nog veel meer gedaan, maar dit zijn de twee dingen waar ik het meest trots op ben!

De gebruikte programma's voor deze dingen zijn: adobe illustrator, indesign, lightroom & photoshop! 

Liefs, Elbrich


5 opmerkingen

 1. Wat tof! Leuk thema ook. Ziet er heel goed uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauww! Echt heel gaaf! De cover van 'Elle' die je hebt gemaakt is heel mooi.
  Groetjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat ziet dat er super gaaf uit! Echt heel mooi gedaan joh

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk thema! Vooral dat boekje dat je gemaakt hebt vind ik zo creatief! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.