Ik ben volwassen

Ja hoor, gisteren werd ik dan ook eindelijk 18. Officieel ben ik nu volwassen toch, haha! Even een recap van mijn verjaardag!

elkedagelbrich blogWat vinden jullie van mijn vet coole 18 ballonnen, ik vond ze echt super gaaf. Ze waren gelukkig net op tijd binnen voor mijn verjaardag, woehoe!

Dinsdag haalde ik mijn rijbewijs en gister was ik jarig, nou wat een week! Nu ik 18 ben, ben ik dus volwassen ( technisch gezien ). Maar ik voel me echt totaal nog geen 18, ik mag nu zelfstandig rijden, alles kopen in de winkel wat ik wil en moet mijn eigen dingen nu betalen. Wat raar eigenlijk dat een leeftijd zoiets belangrijks betaald.

elkedagelbrich sacha

Van mijn ouders kreeg ik deze gave shoes voor mijn verjaardag, love them! Van mijn lieve vriend kreeg ik twee kaartjes voor cirque du soleil, cool he! Verder ga ik nog genieten van de restjes taart en hopelijk kan ik na het weekend ook genieten van mijn rijbewijs!

Liefs, Elbrich


12 opmerkingen

 1. Jeeej, gefeliciteerd :)! En wat tof, die ballonnen. Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hiep, hiep, HOERA! Gefeliciteerd. Je schoenen zijn echt zó tof. Weet je ook toevallig waar ze zijn gekocht? En wat leuk dat je van je vriend kaartjes voor cirque du soleil hebt gekregen. Zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HIEP HIEP, HOERA! nog gefeliciteerd :) en heel erg tof je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd! geniet van je volwassen leventje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Mooie schoenen heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Je sneakers zijn echt ZO tof wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd nog!! Wat een leuke schoenen! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd! Gave schoenen heb je gekregen :) X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.