Ik verkoop tasjes!

Het is allemaal nog erg klein, maar oh wat vind ik het leuk! Gister heb ik mijn eigen etsy-shop geopend waar ik super leuke tote bags verkoop! Neem jij ook even een kijkje?


Ik maakte al langer opdrukken op canvas tasjes, en verkocht deze dan op United Wardrobe, marktplaats of in facebook verkoop groepen. Maar nu leek het me ook eens leuk om het via Etsy te proberen, zelf kijk ik regelmatig op deze site en het is toch wel echt de creatieve verkoopplek!

Als het je leuk lijkt kan je op deze LINK klikken en een kijkje nemen, ik ben erg benieuwd wat jullie mening is!

Liefs, Elbrich13 opmerkingen

 1. Wat een suuuuperleuke tasjes!! Ik ga zeker een kijkje nemen!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er super uit! Gefeliciteerd met je eigen shopje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke tasjes, veel succes met je shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je een eigen shop begonnen bent op Etsy! Mijn zus is ongeveer een jaar geleden begonnen met een eigen webshop daar, en nu verdient ze er echt al wel aardig mee. En dat gun ik jou ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit vind ik héél erg mooi, veel succes met je shop <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit soort tasjes zijn echt mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woooh, wat een prachtige tasjes! Als de mijne wat meer versleten zijn, dan ga ik er zeker eentje bij jou kopen. Want: cactussen!! Haha ;) Liefs & leuke blog heb je :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.