On it's way from ebay #4

Ja hoor, Elbrich en haar Ebay-verslaving, it's back! Ik heb de afgelopen tijd weer van alles binnen gekergen, ik was tevreden en ontevreden en ondertussen wacht ik ook alweer op drie andere pakketjes! Oeps. Lees je mee?DINGEN DIE BINNEN ZIJN GEKOMEN

Link
Dit schattige maan kettinkje in het zilver kreeg ik vrij snel binnen! Voor maar $1,00 durfde ik de gok wel aan. Het kettinkje is erg mooi, wel erg kort maar opzich vind ik dat niet erg. Ik ben positief! 

Link
Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik helemaal gek op het marble effect! Helaas zijn voor mijn mobiel (htc one mini 2) bijna geen hoesjes. Maar toen kwam ik via-via in een keer op deze verkoper en die had marble-cases voor heel veel verschillende telefoons, waaronder ook die van mij! $3,95 had ik 'm binnen 6 dagen al in huis, en zoals jullie op de eerste foto wel zien, hij is mooi!

Link
Het idee is leuk. Een shirtje met een borstzakje, en als je die dan een beetje omlaag trekt zie je een kat met middelvingers. Ik zag er de humor wel van in. Maar toen ik zag dat het shirt maar een one size was begon ik al te twijfelen. Toch wou ik voor $3,99 het zwarte shirt wel proberen. Na zo'n 3 weken kreeg ik 'm binnen, het was qua maat echt een XS/S, maar hij paste me wel, helaas is het meer een pyjama shirt dan echt een leuk shirt voor in het openbaar. 

Link
Misschien een iets minder interessant item, voor mijn macbook had ik nog een kabeltje nodig om een HDMI kabel aan te sluiten, op webshops hier voor 18 euro, op Ebay $2,18. Werkt goed!

DINGEN DIE NOG BINNEN MOETEN KOMEN

Link
Voor mijn verjaardag (14 april) heb ik de 1 en de 8 besteld. $0,99 per stuk en ik denk dat het wel leuk is voor een coole instagram foto, haha! Hopelijk komen ze optijd binnen! 

Link
Mijn oordopjes zijn weer helemaal stuk, dus heb ik deze ook voor $0,99 gekocht. Misschien zijn deze ook na een paar dagen al stuk, maar de reviews waren heel positief, dus ik waag het erop! 

Welke dingen moet ik echt nog een keer reviewen van Ebay?

Liefs, Elbrich

On it's way from ebay #1, #2, #3


9 opmerkingen

 1. Haha, heel herkenbaar, die Ebay verslaving. Maar inderdaad: altijd spannend of het er zo mooi uit ziet als op het plaatje. Super mooi, dat telefoon hoesje! En jaaa, wat leuk dat je die ballonnen hebt besteld voor je verjaardag. Hopelijk zijn ze op tijd binnen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil nog zo graag zo'n marmeren hoesje hebben! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke spulletjes heb je besteld. Die ballonen wil ik ook wel voor mijn verjaardag haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AH je hebt super leuke items besteld, goed bezig! ik hou ook echt van ebay!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die oordopjes zien er goed uit. Marble hoesjes zijn inderdaad geweldig en ze kosten helemaal niks op eBay! Zo'n halve-maan ketting wil ik nu ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel tof! Ebay is een toffe site. ik bestelde er jaren terug veel.
  Ik vind het alleen zo een nadeel dat je lang moet wachten.
  Maar nu ik dit zie krijg ik gelijk weer zin om wat te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die t-shirt met de kat vind ik echt hilarisch. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zulke coole dingen allemaal. Ik moet nog altijd iets daar gaan bestellen (want: zo goedkoop en (vaak) leuk!) maar vind het ook wel een beetje tricky. Die zilveren ballonnen zijn zo tof en je hoesje en ketting ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.