Als het allemaal even tegen zit

Het mooie weer is weg, de vakantie is afgelopen, de vrije dagen zijn voorbij en alles is wat minder vrolijk. We hebben allemaal wel eens zulke dagen.. Op dit moment zit ik echt in zo'n dip, niks loopt even lekker en het zit allemaal even tegen. Maar hoe kom je nou uit zo'n dip?
Ik doe leuke dingen, dat is op dit moment iets wat me echt even boven water houdt. Met vriendinnen afspreken, tot laat in de avond drankjes doen of gewoon een middagje te touren in de auto, wat voelt dat fijn.

Ook ben ik mijn eigen shopje begonnen, veel positieve reacties & ook nog eens heerlijk werk, en natuurlijk verdien ik er ook nog een klein zakcentje mee.


Ook ben ik vorige week bij het concert van Mumford & Sons in Düsseldorf geweest, het was zo mooi, de tweede keer dat ik ze live zag, oh wat was het mooi! Genoten van alle nummers! En ook deden ze voor het eerst hun nieuwe nummer "Forever", wat een primeur!

elkedagelbrich instagram

Dinsdag had ik nog een dagje vrij en mijn vriendinnetje Iep ook! Samen gingen we eerst even foto's maken voor een klein projectje voor Iep, links te zien. En toen beide even met school bezig geweest onder het genot van een heerlijk kopje thee!

Hoe was jou week?
Liefs, Elbrich

8 opmerkingen

 1. ah super tof dat je naar Mumford & Sons bent geweest!
  Ze hebben echt fijne muziek. jou week klinkt als een top week.
  ik heb niet veel bijzonders gedaan, een beetje gewerkt. en thuis
  mijn tijd verdaan met series kijken haha.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een leuke post! Wat cool dat je een eigen winkeltje bent begonnen. Mijn week was tot nu toe druk en stressvol, maar nu wordt dat wat minder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn artikeltje! Zo ontzettend leuk, je eigen shopje. Ik ga zo direct even een kijkje nemen! Oh en dat concert klinkt geweldig, fijn dat je zo genoten hebt. Je dinsdag klinkt ook heel fijn btw! Mijn week was stressvol (examens huilen), maar nu wel weer aardig relaxt, omdat ik er nog maar drie moet, yay! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke canvas tassen verkoop jij! Ik sla je shop even op. :)
  Vet dat je bij Mumford&Sons bent geweest. Vind dat echt een toffe band. Helaas zijn de kaartjes altijd zo prijzig, maar goed dan heb je ook wat hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief van je! Ja, dat klopt zeker, gelukkig was dit een cadeautje van mijn vader, hij was mee! :)

   Verwijderen
 5. Mumford & Sons, noooooooooooooooooooooh! Haha, ze komen volgende week naar België en ik vind het zó stom dat het net in de examens valt. Heb ze al een aantal keren gezien, maar ben echt super grote fan hihi. Leuk dat je zo vooraan stond, wow. En ben al benieuwd naar hun nieuwe nummer! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het, het beste tegen een dip is gewoon alleen maar leuke dingen doen en niet denken aan stress en gewoon doorgaan met het leven:) wat verkoop jij leuke tassen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke spullen verkoop je! Misschien dat ik eens iets bestel als cadeautje voor mezelf na een toetsweek ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.