Mijn nieuwe te gekke zonnebril van Polette!

Yes, het was eindelijk weer even lekker weer. Helaas is het nu alweer een stuk kouder en kan de jas weer. Maar er komen vast nog genoeg van zulke heerlijke dagen aan, en daarvoor heb ik alvast een zonnebril in huis, deze prachtige ronde van Polette namelijk, lees je mee?

polette zonnebril
Issie niet mooi? Ik heb nog nooit een ronde zonnebril gehad, dus toen ik de keus had tussen al die mooie brillen heb ik toch gekozen voor dit model! De gouden details vond ik prachtig, dus ik was heel benieuwd Hij heeft ook een hele classy naam, namelijk Lady Black

Helaas vond Post NL het grappig om de bestelling kwijt te raken, gelukkig na wat gemail heen en weer is de bestelling toch nog terecht gekomen op mijn adres! Gelukkig maar, want als ik ergens niet van houdt dan is het wel wachten!

Het leuke van Polette is dat je natuurlijk online brillen kan bestellen, lijkt heel gek maar het is heel cool! Ze hebben een functie om met de webcam een bril te passen! Ook is polette de enige partij tussen de fabriek en de klant. Meer hier over kan je lezen in mijn vorige blogpost over Polette, of op de Polette website.


Liefs, Elbrich

6 opmerkingen

Bedankt voor je lieve reactie.