Fijne printables

Soms wil je gewoon even je kamer en make-over geven, met een nieuw dekbed, een nieuw nachtkastje of juist wat leuke lijstjes met foto's of leuke quotes of plaatjes! Voor dat laatste ben je bij mij aan het juiste adres, vandaag deel ik deze fijne printables met jullie! En nee, het zijn geen "home is where the heart is", quotes. De links brengen je naar Etsy website waar je de prints kan downloaden! Leuk om in een lijstje te doen, of als kaartje te versturen naar zomaar iemand!

Liefs, Elbrich


2 opmerkingen

  1. Die geomatrische print vind ik vooral heel tof! Die ananas is ook erg leuk. Thanks voor de links! Ik ga binnenkort mijn kamer een beetje vernieuwen, dus dan kan ik deze printables waarschijnlijk wel ergens ophangen of in een lijstje doen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die geometrische ook het mooiste denk ik :)
    Heb laatst zelf een gratis printable online gezet, met cactusjes die ik geschilderd heb, ook zo leuk om te zien dat mensen die downloaden!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.