What's going on

Joehoe, leef je nog? Ja hoor! Gossie, wat is het lang geleden dat ik heb geblogt. En wat is er veel gebeurt in de tussentijd! Twee banen ( wat ondertussen weer 1 is geworden ), een super goed groeiend bedrijfje, weer begonnen met school, een sociaal leven, oh, en ondertussen heb ik nog een vakantie gepland!


Wat vliegt 2016 voorbij zeg! Over drie maanden zijn we bijna 2017, HALLO, 2016 wat is er met je gebeurd. Maar goed, daar moeten we nu nog maar niet teveel over nadenken, eerst nog maar even genieten van drie (koude) maanden.

Eigen bedrijfje

Zoals sommigen van jullie vast wel weten ( vooral als je me volgt op social media ) dat ik volop bezig ben met m'n eigen tasjes bedrijf. De naam is hetzelfde als m'n blog, en ik ben te vinden op Etsy! Met al bijna 500 sales loopt het erg goed, ik ben druk actief om m'n webshopje te promoten, beter te maken en een groter assortiment te creĆ«ren. I feel like a business woman. 
tote bag canvas bags elkedagelbrich

School

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Media Vormgeving, druk bezig met nieuwe projecten, opdrachten en natuurlijk het zoeken naar een passende stage! Alles loopt hier wel op rolletjes en ik kijk erg uit naar wat dit jaar mij verder nog te bieden heeft. 

Persoonlijk

Als je me al een tijdje volgt heb je misschien soms wel eens gelezen dat ik een dipje had en/of niet lekker in m'n vel zit. Op dit moment gaat het (gelukkig) wel allemaal even lekker! Ik zit goed in m'n vel en naast dat ik soms echt heel erg moe en uitgeput ben, ben ik wel zeer positief in het leven gaan staan, en dat is toch ook best wel super leuk en exciting enzo. 

Liefs, Elbrich

7 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je terug lekker in je vel zit, zo'n dipje is niet echt leuk he? Maar goed, always look on the bright side of life (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat t allemaal zo goed gaat! Leuk om zo'n positief artikeltje te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig, dat bedrijfje ziet er echt heel leuk uit, blij dat het zo goed draait! Heel veel succes nog:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt zo fijn dat het goed met je gaat! En ook met je bedrijfje. Veel plezier en succes met alles ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk van je eigen bedrijfje. Ik wil ook heel erg graag mijn eigen bedrijfje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het zo goed met je gaat! En wat leuk dat je bedrijfje zo goed gaat; de tassen zien er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.