My new everyday accessory

Het is november. Het is koud. De korte broeken gaan de kast in, en de mutsen en wanten komen er voor in de plek. Naast deze aanpassing hangt er tegenwoordig nog iets nieuws aan mijn pols, namelijk mijn geweldige horloge van Daniel Wellington. Is het mogelijk om verliefd te worden op een accessoire? Ja, dat is mogelijk. 


Maar dan komt het moment dat je op de site zit, doe ik een zwart leren bandje met rosé goud klokje, of doe ik een canvas bandje met een zilver klokje? Na lang overleg met vriendinnen, familie en looks op het internet kijken ( dit is echt gebeurd, geen bluf ), heb ik mijn beslissing gemaakt. Uiteindelijk ben ik gegaan voor de DURHAM met een zilver klokje.


Het fijne van deze horloge is dat ik 'm pas! Ik heb super dunne polsjes, en armbanden passen mij nooit. Ook de wat goedkopere horloges zijn mij te groot. Dit bandje heeft gelukkig genoeg gaatjes dat ook ik met m'n kleine polsje de horloge pas! 
Oh, en pastie niet mooi bij m'n ring! 


Ja, ik geef toe, een DW horloge is niet helemaal budget vriendelijk. Gelukkig heb ik een kleine verzachting. Met de code ELBRICH kun je 15% korting krijgen op je volgende aankoop bij Daniel Wellington. Zo wordt de horloge toch nog wat betaalbaarder en heb je een uniek en tijdloos horloge! 

Liefs, Elbrich

Kortingscode geldig t/m 25 december. 
5 opmerkingen

 1. Ik kijk altijd verliefd naar deze horloges. Ze zijn zo prachtig en die van jou is echt leuk!! Ooit zal ik er ook eentje om mijn pols dragen. En wat leuk die kortingscode! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Horloges van Daniel Wellington zijn zo mooi! Ze zijn inderdaad wel duur maar dan heb je ook wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo moooi! Ik ben ook nog altijd zo blij met m'n DW horloge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi! Je hebt een prachtige combinatie uitgekozen. Zelf ben ik ook nog heel erg blij met mijn DW horloge. Het lederen bandje is ook zó fijn!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is prachtig zeg! Ik ben echt groot fan van simpele, klassieke horloges.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.