On it's way from Ebay #5

Bijna december. Bijna de cadeautjes maand. Ja, ik heb weer dingen besteld op Ebay. En omdat deze serie zeer gewaardeerd wordt deel ik het ook weer met jullie! De vorige edities zijn hier te vinden!


DINGEN DIE AANGEKOMEN ZIJN


Iphone 6 wit flipcase - $6,98 - Ik geef toe, heel mooi zijn de hoesjes niet, en ik vind het ook zonde om je mooie dure Iphone in zo'n hoesje te doen dat je het helemaal niet meer herkent als een Iphone. Toch vind ik deze hoesjes wel heel handig voor op stap, hier kan ik dan gewoon mijn pasjes en geld in kwijt, en hoef ik geen tasje mee te nemen. Ik raad 'm dus aan! ( de prijs valt nog mee, als je even goed zoekt kan je ze nog wel goedkoper vinden )


Tutu's - $3,29 - Afgelopen zomervakantie deden ik en twee vriendinnen mee aan de colorrun. Hier wilden we niet gaan hardlopen in een simpel hardloop outfitje, het moest origineel! Wij besloten om tutu's aan te doen. Ze waren kort, doorzichtig, maar wel heel leuk!Sokken - $0,99 - Tja, ik zag deze sokken voorbij komen op een forum en ik moest ze ook hebben! Ze zijn niet heel warm, maar wel heel mooi! En kom op, voor die prijs. Marble case - $1,62 - Ik weet dat half de wereld deze hoesjes al heeft, toch moest ik er ook één. Het is een simpel plastic hoesje met deze print, leuk, en goedkoop!

DINGEN DIE ONDERWEG ZIJN


Glass screenprotector - $2,18 - Mijn eigen screenprotector is wat beschadigd, en heeft scherpe puntjes. Daarom maar even een nieuwe besteld, heb deze protectors vaker op Ebay besteld, en geen klachten! 


Blackhead acne remover - $0,73 - Niet het meest hygiënische product, maar ik zag het vaak voorbij komen op youtube, en wou het toch even proberen, ik ben benieuwd! 

Op dit moment dus meer aangekomen, dan besteld. Met de kerst ga ik zeker weer even rondkijken, dus maak je op voor #6.

Heb jij onlangs nog wat besteld op Ebay of misschien wel Aliexpress?

Liefs, Elbrich
3 opmerkingen

  1. Marble cases blijven ontzettend leuk inderdaad: simpel en toch net wat sierlijker dan een ander hoesje. Ben benieuwd naar die blackhead remover! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die tutu's zijn leuk zeg haha! Ik heb er een in het zwart.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt super leuk om te lezen dit, die tutu's zijn zo origineel voor de colorrun! Moet ook echt eens EBay gaan proberen: ik surf altijd op aliexpress. Zo'n marble case is echt heel mooi, heb ik eerlijk gezegd nog niet eerder gezien, woeps! Die blackhead remover ziet er fancy uit, ben benieuwd! Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.