De spannende maand; februari.

Februari, het komt dichtbij, en ik vind het spannend. Ik hoor je denken, februari? Wat is daar nou spannend aan. Er komt zoveel op mij af deze maand, maar eigenlijk alleen maar leuke dingen. Lees je mee?


Februari is de maand dat ik eindpresentaties heb, eindbeoordelingen, 20 weken op stage ga, ga verhuizen naar mijn kamertje in Hilversum en dus echt helemaal op mezelf ga.

eindpresentaties komen eraan, het project waar we de gehele periode mee bezig zijn geweest moeten gepresenteerd worden, halen we een voldoende, mogen we op stage, en anders niet.. Ik heb er wel vertrouwen in.
Laatst heb we al een klein beetje de kamer ingericht in Hilversum, het wordt al echt een "Elbrich" kamer, met cactusjes, hipster spulletjes en gezellige lampjes.


Oh, en nog een leuk nieuwtje, voor mijn webshopje op etsy heb ik een speciaal instagram account aangemaakt! Het lijkt me leuk als je me even zou volgen; klik hier! 

Hoe ziet jou maand februari eruit?
Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Oeeeeh, spannend maar wel leuk (denk ik)! Heel veel plezier met verhuizen en succes met je eindpresentaties! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes met verhuizen en je hele maand februari! Dat het een goeie mag worden :) Mijn maand februari staat helemaal in't teken van mijn allereerste stage, spannend hihi. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh spannend! Heel veel succes alvast en ook uiteraard veel succes met je eindprestaties <3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.