Ik ga op mezelf!

Ja, je leest het goed! Dit 18 jarige studentje gaat op kamers. Ik heb een stage kunnen regelen in Hilversum, en om nu elke dag drie uren te gaan reizigen ( lees; wonend in een gat in Friesland ), werd me wat te veel. Dus op kamernet ben ik gaan zoeken naar een kamer, en ja hoor, het was gelijk raak!


Zaterdag gaan we eerste spulletjes erheen verhuizen, vanaf Februari kan ik officieel erin wonen, maar omdat mijn stage 13 februari begint, zal het iets later worden. Ik ga mijn stage lopen bij een media bedrijf in Hilversum, hier ga ik helpen bij de grafische vormgeving.
In Hilversum zit ik in een huisje met twee andere huisgenoten, hier deel ik de badkamer en keuken mee. Echt iets voor studenten dus.

Deze stage is tot de zomervakantie, hierna hoop ik weer een stage daar in de buurt te vinden, of zelfs bij hetzelfde bedrijf. Daarna doe ik de laatste examens, ja en dan, afstuderen! Dan heb ik mijn niveau 4 opleiding, maar laten we maar even niet te snel gaan. Ik moet er nog steeds aan wennen dat het niet meer 2014 is, maar al 2017.

Wonen jullie al op jezelf, of heb je al op kamers gezeten?

Liefs, Elbrich

3 opmerkingen

  1. Wat leuk, veel plezier op kamers! Zelf woon ik nu bijna een jaar op kamers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf en spannend!! Heel veel succes met verhuizen! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb drie jaar 'op kot' (kamers) gezeten, maar zit sinds begin december met m'n vriend in een appartement. Ik woon nu dus al redelijk op mezelf denk ik, haha! Super leuk voor je, je gaat je zeker amuseren :D Liefs en succes met je stage!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.