9 weken verder

Joehoe, hier ben ik weer eens. Ondertussen alweer 9 weken verder. Ik ben gesetteld in Hilversum, vermaak me goed bij m'n stage en geniet optimaal van m'n laatste week als 18-jarige. Jeetje, wat een jaar is 2017 al.Ik loop nu alweer 9 weken stage bij OMS, voor deze stage ben ik verhuist van het hoge noorden naar het 'westen', oftewel Hilversum. En oh, wat was het spannend de eerste week, nieuwe woonplaats, nieuwe mensen, nieuw werk en voor het eerst echt werken van 9 tot 5 ( ja, dit was echt wennen ). Na een paar weken een heel verlegen meisje te zijn geweest, heb ik nu wel echt mijn plek gevonden.

Deze stage loop ik voor mijn opleiding media vormgeving niveau 4. Twintig weken lang stage lopen bij een bedrijf. Ineens elke dag werken, zelf boodschappen doen en zelf koken. Daarnaast heb ik ook nog mijn eigen bedrijfje, een sociaal leven, en heb ik ook nog een tijdje bij de jumbo gewerkt. En dat resulteerde in het verwaarlozen van mijn blog. ZONDE, maar soms gaan andere dingen voor.

Toch vind ik het wel weer heel fijn om nu alles even van me af te typen.

Ik ben benieuwd hoe het nu met de rest van de bloggers/lezers in Nederland gaat! Let me know.

Liefs, Elbrich

2 opmerkingen

  1. Met mij gaat het goed!! En ik ben blij om te horen dat het met jou ook goed gaat <3
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, soms moet je blog even op een lager pitje; juist leuk om daarna weer terug te keren! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie.